Senecta växer

Senecta växer och söker just nu ett flertal engagerade medarbetare till kontoren
i Falun och Stockholm.

 

  • Administratör (Stockholm)
  • Tekniker (Stockholm)
  • Tekniker (Falun)
  • Säljare (Stockholm)

 

administratör I Stockholm

Som administratör arbetar du tätt tillsammans med företagets
teknik och säljorganisation. Du är ansvarig för att uppdatera
samt digitalisera den tekniska dokumentationen som teknikavdelningen producerar i samband med entreprenader, uppföra försäljningsritningar samt dokumentationsritningar i CAD miljö.

Nu söker vi en motiverad och driftig administratör för placering på vårat kontor
i Stockholm.  

 

tekniker i stockholm

Aktuella tjänster som säkerhetstekniker på vårt kontor i Stockholm (Liljeholmen) innebär att i första hand arbeta med installation av Senectas styr- och säkerhetsoptimeringssystem i Stockholmsområdet. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med egna systemlösningar och unika patenterade funktioner.

Vi ser gärna både yngre sökande med gymnasieutbildning inom elområdet (gärna starkström) och mer erfarna sökande med flera års erfarenhet.

 

TeknikER i falun

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper då arbetet innebär mycket kontakter med såväl personal som kunder och tillverkande leverantörer. Du skall vara självgående och ha stort tekniskt kunnande.

Vid avancerade driftsättningar kommer det krävas att du närvarar på plats hos kund.

Du är stationerad på vårt utvecklingskontor i Falun men i tjänsten ingår det en del resa då våra tillverkare är utspridda i landet samt att majoriteten av vår tjänsteproduktion sker i storstadsområdena vilket medför minst 1 tjänsteresa per vecka med övernattning.

 

Säljare i stockholm

Vi är ett tekniskt högt utvecklat företag som arbetar med egna patent och erbjuder tekniska systemlösningar för bl.a. inbrottslarm, passersystem och brandlarm.
Försäljningsarbetet är processorienterat och baseras på tålamod och långsiktighet.

Nu söker vi driftiga målmedvetna säljare till vårat kontor i Stockholm. Vi erbjuder generösa villkor för rätt motiverade, uthålliga och kompetenta säljare.

 

Är du intresserad av att arbete på Senecta?.

Senecta söker löpande engagerade personer inom olika områden så skicka gärna en intresseanmälan till info@senecta.se och glöm inte att ange vilken tjänst du söker.